Over Gofire

 

Als je op zoek bent naar de beste keuze als het gaat om inbouwbranders, dan ben je bij GoFire aan het juiste adres. GoFire is het eigen merk van Godu. Vanuit de vele ervaringen die Godu in de loop der jaren heeft opgedaan, is er de GoFire inbouwbrander ontwikkeld. En wat voor één! Ons doel: een inbouwbrander die gemaakt is van de beste hoogwaardige materialen, maar wel tegen een betaalbare prijs!

 

Flexibel bedieningspaneel

Wat maakt een GoFire inbouwbrander dan zo speciaal? Niet alleen de beste kwaliteit materialen die garant staan voor een lange levensduur. Niet alleen de scherpe prijs waarvoor we het product op de markt kunnen aanbieden. Wat de GoFire Inbouwbrander zo bijzonder maakt is het flexibele bedieningspaneel. Andere leveranciers bieden inbouwbranders met ofwel een demontabel bedieningspaneel, ofwel inbouwbranders met een vast bedieningspaneel. Wij hebben de inbouwbrander zó flexibel opgebouwd, dat beide mogelijk is. Zo hoef je niet te kiezen. Wel zo handig!

ezgif.com-gif-maker_2886x.progressive.jpg
Garantie-1-1200x693_2148x.progressive.png.jpg

 

 

 

Vraag

De GoFire inbouwbrander is een product van Godu B.V. Heb je nog vragen over de inbouwbrander, neem dan contact op met sales@gofire.eu

Garantie

GoFire geeft 1 jaar garantie op de inbouwbrander. Er wordt geen garantie verleend indien het product niet volgens deze handleiding is gebruikt of als er aanpassingen aan het product zijn uitgevoerd. Wordt er meteen na het uitpakken een schade geconstateerd, maak een foto van de beschadiging en neem vervolgens contact met ons op. Wij doen ons uiterste best om een passende oplossing te bieden.